Zonwering Bol Bedum

Buitenzonwering

Schildersbedrijf Bol heeft reeds een jarenlange ervaring in het leveren en monteren van buitenzonwering. Ook op plaatsen waar men geen mogelijkheid ziet voor het monteren van een buitenzonwering biedt Bol vaak een voorstel waarin dit toch mogelijk blijkt.


Buitenzonwering

Screens
Deze manier van zonwering is de perfecte oplossing voor situatie's waar ruimte ontbreekt. Het binnenvallend zonlicht wordt tot 84% gefilterd. Omdat dit glasvezeldoek een "open" geweven structuur heeft, is een doorkijk van binnen naar buiten mogelijk. Het scherm is niet wind- en klimaat gevoelig zodat het risico bij het vaak afwezig zijn klein is.

Buitenzonwering Bol Bedum - Screen

Rolluiken
Een Rolluik is niet alleen een uitstekende manier van zonwering, maar heeft ook nog eens een inbraakwerende werking. Verder heeft dit scherm een isolerende funtie. Dit scheelt u in de winter energie en in de zomer kunt u de warmte beter weren. Vergeet ook vooral het geluidsisolerend voordeel niet van dit scherm.


Buitenzonwering Bol Bedum - Rolluik

Knikarmschermen
Het ideale scherm met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de armen zijn er geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan gesteld worden, zodat het volledig aan uw wensen voldoet. Dit scherm is ook uitstekend geschikt als terrasscherm en op deze manier heeft u altijd een schaduwplekje aan uw woning.

Buitenzonwering Bol Bedum - Knikarmscherm

Markiezen
De Markies is een bijzonder fraaie zonwering. Zeker als het wordt toegepast bij een klassiekere woning. Tevens biedt de markies ook de beste zonwering tegen zijwaartse zonnestralen. De kappen en de korfen worden gemaakt in geanodiseerd alluminum en zijn tevens te moffelen in elke gewenste Ral-kleur. De kappen zijn ook leverbaar in een merantie houten uitvoering voor een echt klassiek uiterlijk.

Buitenzonwering Bol Bedum - Markies zonwering

Uitvalschermen
Dit is een veeltoegepast scherm waar geen vrije doorloop gewenst is. Het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke weersinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait.Buitenzonwering Bol Bedum - Uitvalscherm

Buiten Jaloezieën
Een buitenjaloezie is de meest effectieve zonwering welke verkrijgbaar is. Jaloezieën met lamellen geopend onder een hoek van 45 graden, geplaatst voor heldere isolerende beglazing, laten slechts 10% van de stralingswarmte van de zon door. Buitenjaloezieën zijn zo instelbaar dat de toetredende hoeveelheid daglicht naar wens gevarieerd kan worden.


Buitenzonwering Bol Bedum - Buitenjaloezie´┐ŻnBol Buitenzonwering Bedum - De zon in eigen hand